Paddo's eten

Paddo’s eten

Het effect van Magic Truffels en Paddo’s is heerlijk! Maar wat is een goede voorbereiding en wat zijn prettige manieren om paddo’s te consumeren? Hieronder vind je een aantal handige methodes die ik gebruik. Paddo’s eten wordt met deze methodes wel erg leuk!

Voorbereiding op de Paddo-trip

Vasten

Of je nu misselijk wordt van het eten van paddo’s of niet, vasten maakt de ervaring aangenamer. Je maag kalmeert en je trip zal sterker zijn. Ik begin meestal met vasten 12 tot 24 uur voordat ik aan de paddo’s ga.

Om het vasten aangenamer te maken, eet ik de avond ervoor vroeg en slaap ik tot laat uit. Zodoende heb ik weinig last van een hongerig gevoel. Word je toch gek van de honger? Drink dan veel water en eet wat fruit.

Wiet

Tenzij je geen blower bent, is dit een absolute must. Rol al je joints vooraf, want als je eenmaal aan het trippen bent kan het rollen van een joint een uitdaging zijn. Het roken van een joint is een fantastische aanvulling. Het kalmeert de maag (minder misselijkheid) en zorgt voor een extra dimensie aan je trip.


Manieren om paddo’s te consumeren

Thee

Houdt de volgende formule aan: 1 gram gedroogde paddo’s, 1 kop thee.

Verwarm water totdat het kookt. Voeg de paddo’s toe en wacht tot de paddo’s helemaal naar beneden zijn gezakt. Kook de paddo’s vervolgens niet langer dan een uur, de werkzame stof zal anders sterk afnemen.

Giet de thee met de paddo’s in een theepot. Doe de deksel erop en schud, dit helpt de paddenstoelen zinken waardoor je thee sneller klaar is voor gebruik. Je kunt de paddo’s ook door de thee roeren of gedroogde paddo’s tot poeder vermalen en deze vervolgens toevoegen aan het hete water.

Drink vervolgens de thee, inclusief alle paddo’s die naar de bodem zijn gezakt. Snel zal je de heerlijke effecten merken, maar het is meestal wel snel uitgewerkt. Lees hier meer Paddo thee recepten.

Paddo's eten door een gerecht
Paddo’s eten door een gerecht

Paddo Smoothie

Deze methode is perfect voor iedereen die de smaak van paddo’s niet kan verdragen. Vermaal de paddo’s. Maak je favoriete smoothie in een blender. Voeg de paddo’s toe en blend nog een aantal keer.

Te ingewikkeld? Koop dan je favoriete fruitsap. Drink een beetje uit de fles en voeg de vermalen paddo’s toe. Vervolgens goed schudden en klaar is kees. Het lichaam absorbeert vloeistoffen sneller, wat kan zorgen voor een sneller effect.

Lemon Tek

Vermaal de paddo’s tot poeder en doe ze in een beker. Voeg 2 tot 4 gram vers citroen- of limoensap toe. Laat het brouwsel 30 tot 60 minuten staan. Je kunt af en toe roeren als je wilt.

Het citroenzuur breekt de psilocybine af tot psilocine. Je lichaam doet dit ook wanneer het de paddo’s op natuurlijke wijze verteert.

Drink het goedje (Lemon Tek) samen met het overgebleven paddo prutje. Met deze methode piek je sneller en is je trip intenser. Lees hier meer over Lemon Tek.


Straight Super Mario – Eet de paddo’s helemaal op

Gebruik je paddo’s op de ouderwetse manier? Zorg ervoor dat je goed kauwt, zodat je maag gemakkelijker de magie van de paddo’s kan opnemen.

Dit zijn slechts enkele methoden om paddo’s te consumeren. Heb je een andere methode die je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Paddo’s eten wordt zo wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *