Indien je product beschadigd is, valt het onder onze garantie. In dat geval verwijzen we je graag naar onze garantie- en klachtenpagina.

Je hebt het recht om je bestelling tot maximaal 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren. Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product inclusief alle meegeleverde accessoires en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te worden geretourneerd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om een product te retourneren, ga naar ons contactformulier. Vermeld daarbij je ordernummer en de reden van herroeping. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de verdere afhandeling van je retouraanvraag.

Let op: Magic truffels en truffel- en paddokweeksets zijn verse producten en hebben een beperkte houdbaarheid. Daarom kunnen ze niet worden geretourneerd en is het herroepingsrecht hierop niet van toepassing. Dit geldt dus voor de meeste van onze producten. Raadpleeg hiervoor de algemene voorwaardenpagina voor meer informatie.